Ipad pro kan den nu sammenlignes med en computer?

 

Apples nye Ipad Pro 2020, “Din næste computer er kke en computer” sådan skriver Apple om deres nyeste skud på stammen.

Den nye Ipad Pro er en kraftig maskine, og prisen er virkelig også derefter. A12Z som er chippen i den nye ipad Pro 2020, er designet til hårdt arbejde, især med apps som er yderst avancerede. Med dens 8 core grafikprocessor vil alt fra augmented reality og redigering af 4K videofiler kører helt flydende.

Men kan den bruges som en computer? Og med computer menes selvfølgelig en god gammeldags cumputer som kan downlaode og installere filer uden at være begrænset af styresystemet.

Jeg vil sige at Apple er godt på vej, med dens utallige Apps, og dertilhørende ekstra udstyr kan man faktisk godt bruge den som en nogenlunde normal computer.

Med hjælp fra det nye styresystem ipadOS 13, er ipaden mere som en computer. ipadOS er fyldt med funktioner som gør ipaden mere brugervenlig, med Slide Over og Split View er det meget nemmere og arbejde med flere Apps på samme tid, dette har ændret arbejdsgangen fordi det nu er blevet muligt og arbejde på en helt ny intuitive måde.

Samtidig har man også mulighed for at arbejde med samme Apps på samme tid, i samme skærmvindue. I Appen arkiver har du endelig fået mulighed for at gemme filer på samme måde, som en almindelig computer, og så inddele dem i mapper og emner, så det er nemmere og navigere i.

Du har også stadig mulighed for at bruge Apple pencil 2 som nu magnetisk sidder fast på siden af ipaden. Med den nye cursor funktion (God gammeldags mus), kan du nu trykke mere præcist på ipaden og markere tekst meget nemmere end før. Med det nye Magic keyboard som lige er udkommet, gør det også ipaden mere brugervenlig og du får virkelig den helt rigtige cumputer fonemmelse,

Læs anmeldelse af Magic Keyboard her

Når du først har prøvet og arbejde på det nye magic keyboard fra Apple, kan du mærke at det virkelig er kvalitet du får i hænder, dog med visse kompromier af den øget vægt som er markant, og at det er blevet en del bredere.

 

Gode kreative Apps til at forbedre iPaden.

 

• GoodNotes

• Noteability

• Microsoft Word, Excel etc.

• Adobe Sketch: godt program til at skitse tegninger.