Apple har for kort tid siden præsenteret en ny iPad, dog med mindre forbedringer.

 

Apple har opdateret Ipad pro serien, den er i samme design som 2018 udgaven, dog med andet kamera system på bagsiden. Ipad pro 2020 fremtidige design med skærm (næsten) ud til kanten og minimale vægt gør den til en maskine i topklassen.

 

 

Tekniske specifikationer: 

 

  • Processor: Apple A12Z Bionic
  • RAM: 6 GB
  • Lagringsplads: 128, 256, 512 BG og 1TB
  • Skærm: Liquid Retina-skærm, fås i enten 11″ eller 12,9″, Promotion teknologi, Truetone skærm, 600 nits lysstyrke.
  • Bag-Kamera: 12MP vidvinkel, 10MP Ultravidvinkel, LIDAR-scanner.
  • Front kamera: 7MP TrueDepth.
  • operativsystem: IpadOS 13,4
  • Forbindelser: Wifi 6, (4G valgfrit med esim), Face ID, USB-c, Bluetooth 5.
  • Højtalere: 4
  • mikrofon: fem Mikrofoner i studiekvalitet til opkald, lydoptagelse og video.

 

 

 

 

 

Ipad pro 2020

 

Processoren i den nye Ipad pro er en Apple kalder A12Z Bionic, det er stort set den samme som i den tidligere model fra 2018, dog med en otte core GPU stedet for en syv GPU. Apple hævder selv at den er hurtigere end mange andre “rigtige” computere på markedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ipad pro 2020 Front kamera

 

Lidar-scanner? hvad er det, og er det noget jeg kan bruge? svaret er ja, hvis du bruger AR-apps. Teknologien er en del af kamera setuppet på bagsiden. Lider står for (Light Detection and Ranging) Den måler lys, der reflekteres fra en afstand på op til 5 meter både udendørs og indendørs. Den fastslår afstande ved at måle, hvor lang tid det tager lys at ramme en genstand og blive reflekteret tilbage igen. Den nye teknelogi bliver god til Augmented reality Apps.

 

 

 

 

 

Ny IpadOS 13,4

 

Med den nye Software som også lige er udkommet, bliver Spaden med brugervenlig. spaden får nemlig mulighed for at bruge mus tilbehør, så man bedre kan navigere på skærmen. og med det nye iPad Magic keyboard, (udkommer først senere) bliver måden og bruge sin iPad meget bedre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ipad pro 2020 magic keyboard

 

Pris og tilgængelighed

 

Allerede nu kan man bestille den nye iPad på apples hjemmeside og andre reseller butikker. priserne starter fra 6.999 kr. for en 11″ og 8.699 kr. for en 12,9″. dette er kun priserne for 128GB og med wifi.

 

 

Ville jeg anbefale at købe den nye iPad pro 2020, så ville det komme meget and på dit behov. Jeg ville nok hellere anbefale 2018 udgaven, men hvis du er ude med den store pengepung så er du bedre fremtidssikret med den nye model fra 2020.