Hvert år til denne tid kommer Apple frem med de fremtidige store software opdateringer.

IOS 13 byder på flere forskellige nyheder som bla. En længe ventet funktion som dark mode, med mulighed for bedre belysning i mærke. En ny avanceret funktion for foto oplevelser, og log ind med Apple, og en væsentlig forbedret kort app!

Dark mode

Dark mode gør det nemmere og mere behageligt for øjnene at bruge skærmen i de mærke timer.

Forbedret foto og video funktioner

Med den nye opdatering kommer der flere muligheder for at gøre visningen af sine private albums meget mere overskuelig.

Log in med Apple

Det lyder måske meget mærkeligt og ikke så relevant med sådan en funktion, men den er faktisk en vigtig nøgle i disse tider med alle vores oplysninger ude på det store åbne net.

Det funktkonen gør er hvis du har hentet en app om det er et spil eller et værktøj er underordnet, den giver dig mulighed for at logge ind via Apple så og så kan du selv styre om du vil have mails eller andre beskeder fra dem. Du slipper altså for en bunke af mails da Apple kryptere dine oplysninger, men du kan stadig bruge den app du har hentet.

Væsentlig forbedret kort app

De nye detaljer er vanvittige i den integrerede kort app på iPhonen. Dog er det kun USA i første omgang der får disse detaljer af se, men flere lande følger trop så snart den nye software er frigivet.

Hvornår kommer denne software så ud?? Ja, Apple er vanedyr så det er selvfølgelig til nylanceringen af den nye iPhone til september.