Apple har offentliggjort deres nyeste IPhone, på deres 10 års jubilæumsdag med IPhone i deres sortiment.

  

IPhone X, byder på store opdateringer så som, en super Retina skærm, FACE-ID, et True-Depth kamerasystem og en A11 Bionic-chip med Neural arkitektur. 

 

Skærm helt ud til kanten, har ifølge Apples Chefdesigner Jony Ive, været en længe ventet vision, som nu er gået i opfyldelse med den nye iPhone X. IPhone X forside og bagside består af rent glas som ifølge Apple skulle være det mest holdbare glas nogensinde i en IPhone. Et kraftigt bånd i rustfrit stål i kirurgisk kvalitet forstærker iPhone hele vejen rundt.  

Det første IPhone med et OLED display i 5,8″, med fantastiske farver og ægte sort, et million til én kontrastforhold. HDR-skærmen understøtter dolbi vision og HDR10, dette for foto og videoindhold til at se langt flottere ud.True tone teknologien, får iPhone til hele tiden at justere skærmens hvidbalance, så det ser mere naturligt ud.  

 

FACE-ID: Godkendelse på IPhone er blevet helt ændret ved hjælp af det avancerede TrueDepth kamerasystem, der består af en punkt-projektor, et infrarødt kamera og infrarød belysning. Dette kamerasystem bliver drevet ved hjælp af den nye A11 Bionic chip, så der nøjagtigt kan kortlægges og godkendes et ansigt.

Dette er begyndelsen på det næste årti med iPhone” udtalte Philip Schiller, Apples senior vice President for Worldwide Marketing.  

 

Nyt bagsidekamera med portrætbelysning:

IPhone X har et nydesignet dobbelt 12-megapixel bagsidekamerasystem med dobbelt optisk billedstabilisering. Et nyt farvefilter, pixels med større bitdybde og en forbedret designet billedsignalprocessor giver avanceret pixelbehandling.

True tone blitz med 4 dioder giver dobbelt så høj ensartethed i forbindelse med belysning.

Videofunktionen giver videooptagelse af højeste kvalitet, bedre videostabilisering, 4K-video med op til 60 billeder pr. Sekund. Og 1080p slowmotion med op til 240 billeder pr. Sekund.

Portrætfunktionen i IPhone giver mulighed for at kunne tage imponerende portræt billeder med studiebelysningseffekter.

Med den nye software IOS11 som iPhone X kommer med, er det muligt at få dobbelt så mange billeder og videoer. Dette skyldes den nye måde de har valgt og komprimere og lagre billeder og videoer på, dette er ved hjælp af HEIF og HEVC.

Andre funktioner:

  • A11 Bionic: En ny designet chip  der er meget hurtigere og giver op til 2 timer mere strøm end IPhone 7.
  • Trådløs opladning.
  • Animoji: Denne funktion er TrueDepth kamerasystemet på forsiden det kan læse over 50 forskellige muskelbevægelser i ansigtet og animere derefter disse til udtryk med forskellige animoji, med bland andet en robot og en enhjørning med flere.

 

 

Pris og tilgængelighed:

IPhone kan bestilles fra fredag den 27. oktober og bliver tilgændelige fra fredag den 3. november.

Iphone X bliver lanceret i sølvfarvede og space gray modeller med 64 GB og 256 GB. Og starter fra 8.899 kr.