IPhone X & kameraet

Iphone X har fået et nydesignet 12 megapixel bagsidekamerasystem med dobbelt optisk billedstabilisering. Nyt farvefilter, og pixels med større bitdybde og en forbedret Apple-designet billedsignalprocessor giver avanceret pixelbehandling, optagelse i et bredere farveområde, hurtigere autofokus ved lavere belysning.
En ny True Tone Flash med alt fire LED dioder giver dobbelt så høj ensartethed i forbindelse med belysning og funktionen Slow Sync, som tilsammen giver mere ensartet belysning af forgrunde og baggrunde.
Portrætfunktionen på bagsidekameraet giver Iphonen mulighed for at at man kan tage imponerende portrætter med dybdeskarphedseffekt i fem forskellige belysningstyper.
Kamerasystemet giver også videooptagelser af den højeste kvalitet nogensinde i en smartphone.

 

 

Forside kameraet:

Kameraet på iPhone X har et 7 megapixel TrueDepth system, her gives mulighed for Face-ID, har automatisk billedstabilisering og mulighed for at tage portrætbilleder med dybdeskaphedseffekter, så kan har mulighed for at tage fantastiske selfies, ifølge Apple.

Animoji og Emoji:
TrueDepth forsidekameraet gør emojies levende på en sjov og anderledes måde med Animoji. Med A11 Bionic chippen optager og analysere kamerasystemet over 50 forskellige muskelbevægelser i ansigtet og animere herefter disse udtryk med flere forskellige Animoji karakterer.

IPhone X fås fra 8899,- og kan købes på Apples hjemmeside